Kundrecensioner

Kundrecensioner

Nöjda Kunder

Karin Börjesson

“Fick hjälp med installation av el i mitt hus, gick bra och hade inte kunnat be om bättre hjälp. Kommer att använda mig utav El & Säkerhets tjänster vid behov i framtiden, tack igen!”

Karin Börjesson

Jonas Nilsson

”El & Säkerhet hjälpte oss i en oväntad nödsituation. Tack så mycket för supersnabb och professionell hjälp med lamporna! Önskar er många fler kunder! ”

Jonas Nilsson

Per Malmström

“Nöjd och tackar!”

Per Malmström

Petra Eriksson

”När man bor i ett gammalt hus är det lätt att man oroar sig över det elektriska systemet. Jag vet med säkerhet att jag helt kan lita på era tjänster och hålla mig lugn. Tack så mycket! Jag är väldigt tacksam.”

Petra Eriksson

Christoffer Brink

“Toppen service! Jag blev väldigt imponerad utav kunskapen och förmågan hos teknikern som hjälpte mig i mitt ärende. Jobbet utfördes snabbt, smidigt och till ett mycket rimligt pris! ”

Christoffer Brink

Martin Simonsson

”Jag och min familj är återkommande kunder, och vi kunde inte vara mer nöjda. Jag hade absolut rekommenderat dessa till alla på grund av den fantastiska, snabba och prisvärda tjänsten som alltid lämnat stort intryck. ”

Martin Simonsson

trevliga proffs!

Vi har just totalrenoverat elen i vårt hus, med ny elcentral, nya kablar, eluttag, strömbrytare osv. Vi kan varmt rekommendera Manne och hans proffsiga medarbetare på El & Säkerhet Syd. Manne är supertrevlig, kunnig, noggrann och hjälpsam. Jobbet hos oss har varit krångligare än vad han räknade med och det har tagit längre tid att lösa än vad han beräknade i offerten, men iochmed det fasta priset så är det inget extra som hamnat på oss – och han har varit otroligt mån om kvaliteten på arbetet, och ingen detalj ses som oviktig, så de tar inga genvägar bara för att arbetet har dragit ut på tiden. (Plus att han är så trevlig att det nästan så att det är trist att inte få hänga med mer nu när de snart är klara..) 😉 Vi kommer helt klart anlita dem igen!

Elin Hasselberg
Är du kund hos oss?

Lämna en kundrecension!

Strong Testimonials form submission spinner.

Required

Vad är ditt för- & efternamn?
Skriv din emailadress
Vilket är ditt företagsnamn?
Har ditt företag en hemsida?
En rubrik för ditt vitsord.
Hur upplevde du besöket hos oss?
rating fields
Would you like to include star rating?